Bahaïs en Bahaïsme

Een andere groep die ernaar streeft de islam te vernietigen zijn de Bahaïs. Het hoofd van deze ongodsdienstige mensen is Bahaullah. Hij was een leerling en de kalief van een Perzische genaamd Albab Ali Muhammad. Albab noemde zichzelf spiegel. Hij zei altijd: Allāh wordt gezien in deze spiegel. Toen hij stierf, werd Bahaullah hun leider en begon hij zijn sofisterij te verspreiden die hij bahaïsme noemde. Voordat hij stierf, zetten ze zijn zoon Abdulbaha Abbās op deze plek. Abbās nam de naam Ghasniyyi Azam aan. Abbās, die naar Europa en Amerika ging, verzamelde meer dan honderdduizend Bahaïs en stierf in 1339 H. (Hijri) [1921 na Christus (n.C.)]. Hij werd opgevolgd door zijn zoon Shawqi. Hij verspreidde ook de religie van het bahaïsme. Bahaullah zei altijd dat hij een profeet was en de grote redder van de laatste tijd. Het was deze pretentie waarmee hij zich eerst besmeurde met de schande van godslastering. Hij zei ook dat er tweeduizend jaar later nog een profeet zou komen. Volgens deze ongelovigen, die geen nabijheid hebben tot de islam, is negentien een heilig getal.

Vasten, huwelijk, inkomen

Hun vastenpraktijk duurt negentien dagen. Elke Bahai moet na elke negentien dagen negentien Bahaïs uitnodigen. Hun ongodsdienstige sekte wordt geregeerd door negentien mensen die zijn gekozen voor hun opperste vergadering die ze Het Huis van Algemene Gerechtigheid noemen. Elke Bahai moet elk jaar een vijfde van zijn inkomsten aan deze vergadering geven. Het is noodzakelijk, zo zeggen ze, om op elfjarige leeftijd te trouwen. Het is verboden om single te leven. Het is volgens hen een daad van aanbidding om samen te komen met naakte vrouwen; er zijn geen andere daden van aanbidding nodig. Elke vorm van immoraliteit wordt als een eer beschouwd.

Structuur

De Bahaïs hebben achtentachtig organisaties over de hele wereld. Ze misleiden christenen, joden, magiërs, sikhs, zoroastriërs en boeddhisten en boeddhisten en verleiden hen naar zichzelf. Hun meedogenloze vijanden zijn islamitische ulema, die ze het meest vrezen en tegen wie ze niet kunnen opstaan. Ze zijn niet in staat geweest om moslims te misleiden die hun geloof kennen en begrijpen. Hoewel ze miljoenen dollars uitgeven om hun boeken en propagandapublicaties in achtenveertig talen te vertalen en ze overal te verspreiden, blijven ze machteloos tegenover de islam en smelten ze geleidelijk weg. Aan de andere kant zijn in Europa, Amerika, Afrika en Australië zevenenzeventig lokale loges officieel geregistreerd. Ze hebben grote tempels in Turkistan [in 1902] en in Chicago [in 1920]. Ze houden geen rekening met ras of nationaliteit. Hun doel is om zich, net als communisten, over de hele wereld te verspreiden en geregeerd te worden door de bevelen van een enkele dicterende persoon. Ze denken niet aan het belang van het individu. Ze steunen het staatskapitalisme.

Boeken

Hun tempels, hun organisaties, hun plichten staan geschreven in hun boeken die ze Aqdes noemen en op de Inscripties van Testamenten. Hun geloof in Allāhu Ta’ālā en veel van hun informatie zijn afgeleid van het islamitische rumoer. Ze hebben ook veel verzonnen aspecten die niet in contact komen met de islam. Hun wereldse standpunten, die logisch zijn en waarvan de meeste sociaal zijn, worden verklaard onder de naam religie en goddelijke wahy.

Hun namāz (ritueel gebed) is een kwestie van naar Haifa toe staan en aan Allāh denken. Hun hadj is om Bab’s huis in Shiraz of Bahaullah ‘s huis in Bagdad te gaan zien, en āyat lezen is denken aan Allāh door het hart.

Vandaag de dag vermommen de vijanden van de islam in de wereld, vooral in ons land, zich in elke vermomming en prijzen ze elk kwaad dat tegen de islam is met vals versierde woorden om de islam te vernietigen. Ze hechten helemaal geen waarde aan het bahaïsme. Maar alleen omdat het tegen de islam is, schrijven en verspreiden ze artikelen die deze ongodsdienstige mensen prijzen en stimuleren en hen de hemel in prijzen.


Translate »
error: Content is protected !!