Boeiende academische en culturele events

Dynamische Events, Webinars, Seminars en Workshops

Neem deel aan verrijkende evenementen en workshops om je kennis te verbreden en je ervaring te verdiepen. Netwerk, leer en evolueer met ons mee.

Kosteneffectief

Webinars zijn zeer kostenefficiënt voor elke betrokken partij. Studenten hoeven niet te investeren in vervoer of accommodatie om een opleiding te volgen. Evenzo hoeft MBS en RSS geen grote investeringen te doen voor studenten in termen van beeldmateriaal of klasgrootte.

Webinars stimuleren interactie door anonimiteit

Er is iets geruststellends aan de anonimiteit die webinars met zich meebrengen. Om te beginnen communiceren alle Alumnae, studenten of deelnemers aan de webinar op gelijke voet met de docenten of presentatoren. Dit verbetert de constructieve discussies in de chatsecties van de webinars. Met meer interactie kunnen studenten een beter begrip krijgen van de inhoud van het webinar.

Alumni >>>

MBS en RSS Webinars bieden een breed scala aan lessen

Veel studenten kunnen zich nooit inschrijven voor cursussen die ze graag zouden willen volgen, simpelweg omdat die cursussen niet worden aangeboden in hun onderwijsinstelling en ze niet van school kunnen of willen veranderen. Met MBS en RSS webinars kunnen studenten extra cursussen volgen, ongeacht de geografische afstand tussen waar ze wonen en de school die de cursus aanbiedt. Dit helpt studenten hun vaardigheden te verbreden, evenals hun begrip van hun interessegebied.

6e CPS diploma-uitreiking mei 2024
5e CPS diploma-uitreiking 2022
4e diploma-uitreiking MBS-masters dec 2016
3e CPS diploma-uitreiking dec 2016
2e CPS diploma-uitreiking juli 2016
1e CPS diploma-uitreiking 2015

Inspirerende reizen naar studentensucces

Ontdek de transformerende impact van Raza Shari’ah & Sufi School terwijl onze studenten hun verhalen over groei en prestatie delen.

Geef uw carrière vorm met een goede faculteit en een relevant curriculum.

Alumni

“In mijn zoektocht naar Islamitische kennis heb ik in Usthaad Tangali een gedreven, geduldige en veeleisende professor gevonden. Ik volgde CPS 1, 2 en Halal Auditor. De leerstof is van hoge kwaliteit, een echte aanrader!”

Muhammad Harvey Esajas, CPS

“Studeren bij Raza Shari’ah & Sufi school is studeren op topniveau. Dit is mijn ervaring met de opleiding Alīm-e-Din en Halal Auditor welke ik door uitstekende begeleiding van Professor Ustaad Tangali hebt mogen afronden en afstuderen, Alhamdulillāh.”

Maulana Faroek Bunsee, Master (h.c.) CPS Naqshbandī Qādri

“I did my Ph.D. Social Corporate Responsibility at MBS, an institution teaches students to develop complete educational and intellectual developments. Attentions from lecturers are unambiguous, instructive and tuition methods are commendable.”

Dr. David Asomani Adjekumhene, MSc

Translate »
error: Content is protected !!