FAQs: Krijg de antwoorden die je nodig hebt

Vaak gestelde vragen

Er zijn veel verschillende opvattingen en definities van wat onderwijs is, maar één ding kan universeel worden overeengekomen, en dat is het belang van onderwijs – en hier staat waarom:

1. Biedt stabiliteit en zelfvertrouwen

Onderwijs biedt stabiliteit in het leven en het is iets dat niemand je ooit kan afnemen. Door goed opgeleid te zijn en een universitair diploma te hebben, vergroot je je kansen op betere carrièremogelijkheden en open je nieuwe deuren voor jezelf.

2. Biedt financiële zekerheid

Naast stabiliteit biedt onderwijs ook financiële zekerheid, zeker in de huidige maatschappij. Een goede opleiding heeft de neiging om te leiden tot een beter betaalde baan, en biedt u ook de vaardigheden die nodig zijn om daar te komen.

3. Nodig voor gelijkheid

Om de hele wereld echt gelijk te laten worden, moet het beginnen met onderwijs. Als iedereen dezelfde kansen op onderwijs zou krijgen, dan zouden er minder kloven zijn tussen sociale klassen.  Iedereen zou een gelijke kans hebben op beter betaalde banen – niet alleen degenen die het al goed hebben.

4. Zorgt voor zelfafhankelijkheid

Het belang van onderwijs is duidelijk als het gaat om zelfredzaamheid. Als we zijn opgeleid, dan is het iets dat van ons is, en alleen van ons, waardoor we op niemand anders dan onszelf kunnen vertrouwen. Het kan je in staat stellen om niet alleen financieel onafhankelijk te zijn, maar ook om je eigen keuzes te maken.

5. Maak je dromen waar

Als je het kunt dromen, kun je het bereiken. Een opleiding is het krachtigste wapen dat je kunt hebben, en daarmee kun je al je dromen waarmaken. Er zijn natuurlijk bepaalde uitzonderingen, afhankelijk van wat je nastreeft, maar over het algemeen zal een opleiding je zo ver brengen als je bereid bent te gaan.

6. Een veiligere wereld

Onderwijs is iets dat niet alleen op persoonlijk niveau nodig is, maar ook op mondiaal niveau, omdat het iets is dat onze wereld veilig houdt en het een vredigere plek maakt. Onderwijs heeft de neiging om mensen het verschil tussen goed en kwaad te leren en kan mensen helpen uit risicovolle situaties te blijven.

7. Vertrouwen

Zelfverzekerd zijn is een belangrijk onderdeel van succesvol zijn in het leven. En wat is een betere manier om dat vertrouwen te winnen dan met een opleiding? Je opleidingsniveau wordt vaak beschouwd als een manier om je kennis te bewijzen, en het kan je het vertrouwen geven om je mening te uiten en je mening te uiten.

8. Een deel van de samenleving

In de huidige maatschappij wordt het hebben van een opleiding beschouwd als een essentieel onderdeel van het geaccepteerd worden door de mensen om je heen. Het hebben van een opleiding wordt verondersteld je een nuttig onderdeel van de samenleving te maken en kan je ook het gevoel geven dat je een bijdragend lid bent.

9. Economische groei op nationaal niveau

Een goed opgeleide samenleving is cruciaal voor economische groei. We hebben mensen nodig die blijven leren en onderzoeken om voortdurend innovatief te blijven. Landen met een hogere alfabetiseringsgraad bevinden zich ook in betere economische situaties. Met een hoger opgeleide bevolking worden meer werkgelegenheidskansen geopend.

10. Kan u beschermen

Onderwijs kan je meer beschermen dan je weet, niet alleen op financieel niveau, maar het kan ook helpen voorkomen dat je wordt misbruikt door te weten hoe je moet lezen en schrijven, zoals weten dat je geen valse documenten moet ondertekenen.

Succes met je goede studie- en carrière ambitie.

Wij hebben sinds 1-2-2022 de studiemogelijkheden uitgebreid met Learning Management System (LMS). Op de website staan al een aantal cursussen van CPS 1 die door eenieder gratis gevolgd kunnen worden. Verder komen ook betaalde modulen van CPS 2 en bedrijfskunde (hbo, masterclass en doctoraat) op de website te staan. Voor bestaande studenten zijn de betaalde modulen van de CPS 2 gratis te bereiken, omdat de student al betaald heeft. Daarnaast zijn ook bedrijfskundige opleidingen beschikbaar op dezelfde website.

De examens van CPS 1 en 2 vinden plaats in het LMS. Voor elke module is één toets moment met twee herkansingen. De kandidaat/student ziet ook na het examen meteen het examencijfer op het scherm.

Examens kunnen bestaan in de vorm van: (1) meerkeuzetoets, (2) korte casus die met juist of onjuist beantwoord wordt. Als het examen alleen uit de examenvormen 1 en 2 bestaan, dan weet de kandidaat/student onmiddellijk na het verzenden van de antwoorden het voorlopige examencijfer, het officiële cijfer staat in de cijferlijst.

Zelfstudie vergt geduld, wilskracht en doorzettingsvermogen om het doel te bereiken en te realiseren.

https://youtu.be/ldTyyHlM8AI?feature=shared

 

Hoe werkt LMS?

    1. Volg de introductiecursus “Kennismaken met LMS” op de website om gewend te raken aan het LMS-systeem.

    1. Voor de te volgen modulen maakt de student een aan account aan met een persoonlijk emailadres en een zelf bedacht wachtwoord.

    1. Vervolgens kan de student in DASBOARD inloggen waarin de persoonlijke modulen en dergelijke staan. Alleen de betreffende student heeft toegang tot de persoonlijke Dasboard met hun opgegeven emailadres en wachtwoord die tijdens het aanmaken van de account is ingesteld.

    1. Eenmaal ingelogd in Dasboard ziet de student in de linkerzijbalk een aantal keuzen. Door op “ingeschreven cursussen” te klikken opent een nieuw blad. Er zijn drie tabbladen:
        • Tabblad alle cursussen: dit is een overzicht van alle ingeschreven cursussen, in dit blad kan de cursus niet geopend worden.

        • Tabblad actieve cursussen: hierin staan de cursussen waarmee de student werkt en dus de betreffende cursus geopend kan worden.

        • Tabblad afgeronde cursussen: deze cursussen zijn met een examen afgerond.

    1. In de ingeschreven module zijn twee tabbladen: (1) Lessen lijst en (2) Q&A waarin de student vragen kan stellen aan de docent. Deze worden binnen vijf werkdagen beantwoord.

    1. Lees frequent de Blogpagina waarin instructies en mededelingen voor de studenten staan.

    1. De bijeenkomsten in Microsoft Teams zijn vooral bedoeld om vragen die de student heeft live te kunnen stellen aan de docent. Bestudeer dus van tevoren het studiemateriaal dat online staat.

 

 

Wij zijn Certificaat Diplomawaardering houder en kunnen buitenlandse diploma’s van particuliere onderwijsinstellingen waarderen naar Nederlands norm.

Na een audit door CPION (onderdeel van Loyd’s Register Quality Assurance) blijkt dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

 

 

.

Studeren bij Raza Shari’ah & Sufi School (RSS) van Stichting Noorani Islamic Research Institute (NIRI) vergt veel doorzettingsvermogen en enorme wilskracht omdat je zelfstandig studeert zonder docentenbegeleiding. Dit is om reden dat alle studiemateriaal in begrijpbare Nederlandse taal is geschreven en de student minimaal een ontwikkeling dient te hebben op mbo-4 niveau. Onze islamopleiding is op hbo-niveau. Daarom tref je als downloads ook literatuur aan in het Engels.

De rol van een moslim Schriftgeleerde (Imam en Alīm-e-Dīn) is om mensen naar het juiste pad te leiden en mensen te helpen zich dichter bij Allāh Ta’ālā te voelen en te laten zijn. Schriftgeleerden moeten niet alleen de Heilige Qur’ān en Sunnah kunnen interpreteren, maar ook de moderne wetenschap die zich sinds het begin van de islam heeft ontwikkeld. Dit is geen lichtvaardig standpunt!

Om een Schriftgeleerde te zijn vereist het om ware- en diepgaande kennis van religie islam te hebben. Dit zal aan het begin van de studie carrière niet meevallen, omdat alle opgedane kennis, inzicht, vaardigheden en attitude bij de RSS nog een plaats moet krijgen in het innerlijke leven en tot bloei komen naar de buitenwereld.

De eerste taak van een Schriftgeleerden is om de islam goed, helder en transparant te maken in zijn eerste kring (gezin), vervolgens de tweede kring (zusters, broers en hun kinderen) en daarna de derde kring (derden). Dit is de methode van de Heilige Profeet Mohammed ﷺ geweest. Daarnaast dient de Schriftgeleerde een meerwaarde te zijn voor de integratie van moslims in de samenleving wat wil zeggen kunnen participeren in verschillende instellingen voor onder andere democratie en veiligheid.

Om het geloof levend te maken en te houden in het hart van elke moslim, met het begrip van hun situatie en begrip van de islam, zou een Schriftgeleerde een uitstekend voorbeeld moeten zijn, dus een rolmodel, voor alle mensen zodat zij de ware Schriftgeleerde willen volgen.

Ontwikkelingsniveau minimaal op mbo-4, soenniet moslim, leeftijd minimaal 17 jaar oud. Wie niet het ontwikkelingsniveau heeft op minstens mbo-4 kan ook inschrijven, maar bij weinig vordering met de studie wordt de student uitgeschreven.

Op de webpagina van elke module “Gratis, schrijf nu in”. Bij deze inschrijving vult u uw eigen basisgegevens in en kiest u de module die u wilt volgen. Dit is uw persoonlijke studentendossier. U kunt daarna meteen beginnen met de studie. Let op! U krijgt geen cijferlijst en na afronding van de betreffende opleiding een diploma. Dus geen bewijs dat u bij Stichting NIRI heeft gestudeerd.

Wilt u wel studeren voor een CPS diploma van RSS, dan dient u zich officieel aan te melden bij de studentenadministratie via deze hyperlink op betreffende module webpagina. Voor een cijferlijst en diploma van één van de CPS studielijnen is een donatie aan Stichting NIRI nodig van € 100,- eenmalig. Zodra wij de officiële aanmelding hebben ontvangen sturen wij een betaalverzoek naar uw opgegeven mobielnummer of persoonlijke emailadres. Cijferlijst wordt per email verzonden naar de student, en het diploma na succesvol afronden van alle modulen naar het privé woonadres van de student.

Zodra je start met het module-examen begint de klok te lopen, je ziet het resterend tijdblok op het scherm. Voor een module examen heb je drie kansen om te slagen. Als voor deze kansen de student niet is geslaagd voor het examen, dient de student wederom voor de betreffende module € 25,- te doneren aan NIRI, dan krijg je wederom drie examenkansen. Het is daarom een advies om niet achter elkaar de drie kansen te benutten, maar eerst verder je parate kennis uit te breiden. Doe dit examen niet op de mobiel of tablet, maar achter de personal computer of laptop!

In onze Learning Management System (LMS) staan alle modules van de islamopleiding. Iedere module dient binnen drie maanden te zijn afgerond met een succesvol examen. Selecteer daarom slechts één module om te studeren. Selecteert u meerdere modules tegelijk, dan dienen alle geselecteerde modulen binnen drie maanden te zijn afgerond met een succesvolle examen, anders wordt u uitgeschreven.

Bij de RSS begint eenieder voor islamonderricht met de opleiding CPS 1 (Basiskennis Islam), vervolgens CPS 2 (Moulvi/Iman) en tenslotte CPS 3 (Alīm-e-Dīn). Deze opleidingen zijn op hbo-niveau en bestaat in totaal uit 38 modulen met een studieduur van minimaal vier jaar. CPS-3 examens zijn mondeling in Teams. De examenkosten zijn € 50,- per examen als donatie te voldoen bij vooruitbetaling.

Bij RSS studeren vooral werkende moslims of die nog op de reguliere school zitten en niet veel tijd hebben om een schoolplanning te volgen. Voor hen hebben al onze opleidingen in onze LMS gebouwd. Dit wil zeggen, studeren waar en wanneer u wilt. Je bent niet gebonden aan een tijdsdruk, maar iedere module dient wel binnen drie maanden te zijn afgerond met een succesvolle examen.

Alle studiemateriaal staat online te lezen inclusief studievaardigheden, sommige modulen hebben ook bestanden als download. Je kunt de inhoud van elke module lezen door op die module te klikken zonder vooraf in te schrijven. Bij de meeste modulen zitten ook als download bestanden, maar er zijn ook video’s.

Met welke module van een CPS opleiding u start mag u zelf bepalen. De CPS modulen staan op uw studiepuntenoverzicht evenals uw studentnummer. U kan slechts voor één module inschrijven en pas na een geslaagd examen voor de volgende module. Het activeren van een geselecteerde module duurt 48 uur, omdat deze eerst in de studentenadministratie verwerkt moet worden.

Daarnaast hebben wij in de avonduren (Nederlandse tijd) Webinars in MS Teams en Seminars (fysiek op locatie) waar de studenten en andere naartoe komen, voor studenten is het verplicht onderdeel van de islam opleiding. De planning van seminars en webinars staan op de website van NIRI.

Studiebegeleiding

Studiebegeleiding bij elke module van CPS 1, 2 en 3 en eveneens van de seculiere wetenschappen is mogelijk bij aanvraag. De studiebegeleiding vind doorgaans overdag plaats als privé les á 2 uur. De kosten per les is € 50,- bij vooruitbetaling als donatie te voldoen. U ontvangt via WhatsApp een betaalverzoek dat naar uw mobielnummer word verzonden.

Studenten die drie maanden niet actief zijn met een module en/of binnen drie maanden geen examen hebben afgelegd worden zonder berichtgeving uitgeschreven als student.

Begeleiding bij onderzoek en onderwijs

Artikel 1. Definities

In deze studievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

  1. Stichting Noorani Islamic Research Institute (in het vervolg Stichting): wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.
  2. Mediena Business School (MBS): opleider/docent voor opleidingen en examens van derden.
  3. Opleiding: de meeste Raza Shari’ah & Sufi School (RSS) cursussen zijn gratis. Voor de bedrijfskunde opleidingen op mbo- en hbo-niveau word een donatie gevraagd welk bedrag bij de betreffende cursus is aangegeven en te voldoen aan de Stichting.
  4. Studiebegeleiding op aanvraag: deze vind plaats in MS Teams tegen betaling.
  5. Webinar: deze is voor (oud-)studenten van MBS en RSS, en opdrachtgevers van JurisDoctor Tangali (JDT) gratis. Degenen die geen relatie hebben met in punt 5 genoemde instellingen doen een donatie van 15,- aan de Stichting.
  6. Deelnemer: de natuurlijke persoon die via inschrijving voornemens is een Stichting opleiding te volgen of studiebegeleiding zoekt voor een opleiding bij een andere opleider en/of examenbureau.

 Artikel 2. Toepasselijkheid

Deze studievoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn afgesloten vanaf 1 juni 2024 tussen Stichting en de deelnemer.

 Artikel 3. Totstandkoming van de overeenkomst

  1. De overeenkomst tussen Stichting en de deelnemer komt tot stand door ontvangst van een online ingevuld aanmeldingsformulier. Na de totstandkoming van de overeenkomst ontvangt de deelnemer hiervan een elektronische bevestiging.
  2. Voor webinars na ontvangen online registratie als deelnemer.
  3. Door verzenden van het online aanmeldingsformulier stemt de deelnemer in met deze studievoorwaarden en de inhoud van de opleiding.
  4. De deelnemer schrijft zich in voor de gehele opleiding, dan wel de op het aanmeldingsformulier ingevulde module(s).
  5. Na ontvangst van een ingevuld aanmeldingsformulier is er sprake van een voorlopige inschrijving. De inschrijving wordt definitief na bevestiging door Stichting aan de deelnemer.

 Artikel 4. Annuleren van de inschrijving

Annuleren kan door een email te sturen naar de Stichting via het emailadres dat in uw welkom brief wordt opgegeven. Dit geldt alleen voor deelnemers die een diploma willen ontvangen, lees artikel 1 lid 2. De datum email verzending geldt als datum ontvangen voor de volgende voorwaarden:

  1. Aanmelding voor webinars dienen uiterlijk 24 uur vóór de start van de webinar te worden geannuleerd. Dit middels de ontvangen email bevestiging van aanmelding door op “annuleren” te klikken. De donatie ad € 15,- blijft verschuldigd aan de Stichting.
  2. Bij annuleren van de inschrijving tot 14 dagen voor de start van de opleiding betaald de deelnemers niets.
  3. Bij annuleren van de inschrijving tot 7 weekdagen voor de start van de opleiding betaald de deelnemer € 50,- administratiekosten.
  4. Bij annuleren korter dan 5 weekdagen voor de start van de opleiding betaald de deelnemer het volledig bedrag als donatie.

 Artikel 5. Uitvoering opleiding en webinar door Stichting

  1. Wij verzorgen de opleidingen zoals deze op de website rss.tangali.net is omschreven.
  2. Wij waarborgen de kwaliteit van de studie.
  3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het uiteindelijk studieresultaat van de deelnemer.
  4. Wij hebben het recht haar aanbod op de website regelmatig te actualiseren.

 Artikel 6. Examens

  1. Alle examens van de stichting zijn online behalve CPS 3 examens. Deze zijn mondeling in de virtual classroom.
  2. Alle modulen van CPS 1 en CPS 2 dienen binnen drie maanden na de start van de module met een examen te zijn afgerond, anders wordt de student uitgeschreven als zijnde geen actieve student.
  3. Voor de management en ondernemers opleidingen kan de deelnemer ook examen afleggen bij de derde examinerende instelling. Dit staat aangegeven bij de betreffende opleiding.
  4. De deelnemer dient zelf zorg te dragen voor tijdige aanmelding en/of inschrijving voor het betreffende examen bij de derde examinerende instantie. In de meeste gevallen brengt de derde examinerende instantie bij de deelnemer een geldbedrag in rekening voor het examen. Deze examengelden aan de derde examinerende instelling betaald de deelnemer zelf.
  5. De derde examinerende instantie kan eisen stellen voor deelname aan het examen. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan deze eisen.

 Artikel 7. Levering lesmateriaal

  1. Als de deelnemer zelf het lesmateriaal dient aan te schaffen staat dit in de betreffende cursus onder studenteninformatie.
  2. Copyright van alle door Stichting en MBS gebruikte lesmateriaal en examens berust bij Stichting, tenzij nadrukkelijk anders vermeld in het lesmateriaal.

 Artikel 8. Privacy

Door deelnemer verstrekte persoonsinformatie word door de Stichting gebruikt voor de examens, diploma’s en certificaten. Hierbij houdt Stichting zich aan de eisen zoals deze staan in de AVG. De privacyverklaring staat op deze website.

Het bestuur van de Stichting

30-5-2024

Doel van dit protocol is de gedragsregels te beschrijven tijdens online examinering, op een zodanige wijze dat de kwaliteit van de examinering geborgd wordt. Dit protocol is door de gezamenlijke examencommissies opgesteld en dient gevolgd te worden bij elke online examenafname waarbij maar één (1) examinator aanwezig is.

Randvoorwaarden bij online afname:

  • De student en examinator zitten binnen.
  • De student en examinator zitten alleen in de ruimte, er zijn geen andere mensen in de ruimte.
  • De student en examinator zitten aan een lege tafel of bureau, een glas water is toegestaan.
  • De student en examinator zijn tijdens de volledige examinering duidelijk en volledig (van kruin tot borst) in beeld te zien.
  • De achtergrond is niet geblurred of met een foto bewerkt.
  • De student en examinator hebben geen telefoon in de hand of binnen bereik.
  • Het is stil in de ruimte.

Bij aanvang examen:

  • De stabiliteit van de internetverbinding wordt gecontroleerd (is er bijvoorbeeld sprake van vertraging, matige beeld- of audiokwaliteit etc.).
  • De examinator controleert of de student duidelijke en volledig (van kruin tot borst) in beeld is.
  • De examinator vraagt de student om met het beeldscherm* de kamer te laten zien.
  • De examinator controleert het ID – bewijs van de student (voorafgaand aan de opname).
  • De examinator vraagt aan de student toestemming voor opname van het examen (A/V).
  • Alleen als aan deze voorwaarden voldaan wordt, kan het mondeling examen doorgaan. De examinator start het examen en de opname.

Tijdens het examen kan de examinator:

  • De student vragen om de ruimte nogmaals te laten zien,
  • Het examen stopzetten indien hij twijfelt over het correcte verloop van het examen.

Indien tijdens het examen de verbinding wegvalt, wordt het examen stopgezet en is het aan de examinator om te bepalen of hij een beoordeling kan afgeven of dat er een nieuw examen ingepland moet worden. De examinator onderbouwt zijn keuze op het proces verbaal.

Na afloop van het examen:

  • De examinator stopt de opname zodra het examen is afgerond.
  • De examinator deelt de opname met het Examenbureau.

De examencommissie controleert periodiek opnames, beoordelingsformulieren en proces verbaal in het kader van de kwaliteitsborging examinering.

Wat is het verschil tussen een professionele- en academische graad?
Een professionele graad leidt je op met baanvereiste kennis, inzicht, vaardigheden en attitude, maar een academische graad helpt je algemene kennis over een specifiek onderwerp te ontwikkelen, je horizon te verbreden en je persoonlijkheid te verzorgen.

Een professionele graad, voorheen in de VS bekend als een eerste professionele graad, is een graad die iemand voorbereidt op het werken in een bepaald beroep, praktijk of industriesector die vaak voldoet aan de academische vereisten voor licentiestatus of accreditatie. Professionele graden kunnen een graduaats- of een bachelorsdiploma zijn, afhankelijk van het betrokken beroep en het land, en kunnen worden geclassificeerd als bachelor-, master- of doctoraatstitels. Om verschillende redenen kunnen professionele graden de naam dragen van een ander kwalificatieniveau dan hun classificatie in kwalificaties, bijvoorbeeld sommige Britse professionele graden worden bachelor genoemd maar zijn op masterniveau, terwijl sommige Australische en Canadese professionele graden de naam hebben ‘ Doctor’ maar zijn geclassificeerd als master- of bachelor graden.

 

Als een opleidingsinstituut, instelling of werkgever vraagt om uw diploma door ons te laten waarderen, dan dient u een schriftelijke bevestiging te vragen aan die opdrachtgever dat zij akkoord gaan met onze dienstverlening. Bij uw aanvraag stuur u deze bevestiging ook mee naar onze Stichting. Het evalueren van niet erkende diploma’s van private scholen is handwerk en veel rekenwerk.

Wat zegt Nuffic: “Wij zijn Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek. Onze ambitie is dat iedere leerling en student internationale ervaring opdoet. Vanuit die gedachte moedigen we iedereen aan om eigen grenzen te verleggen.”

Accreditatie

Wat zegt Nuffic: “Een organisatie controleert en beoordeelt de kwaliteit van onderwijs. Meestal is de accreditatie voor een paar jaar geldig. In sommige landen is accreditatie verplicht, in andere landen is het vrijwillig. De overheid van een land wijst vaak 1 of meerdere organisaties aan die verantwoordelijk zijn voor het accrediteren van instellingen en/of opleidingen. Daarnaast zijn er ook particuliere accreditatieorganisaties. Wij vermelden en raadplegen (bij diplomawaarderingen) alleen accreditatieorganisaties die door de overheid van dat land aangewezen zijn.”

Voor wie?

Particulieren, overheid, werkgevers, opleidingsinstellingen, enzovoorts.

Onze ervaringen

    • De voorzitter is in Nederland opgeleid en getraind door Salta Group/NCOI in Basis Kwalificatie Examinering (BKE) en Nuffic, én in Amerika door International Accreditation Organization in het evalueren van professional diploma’s van zowel publieke- als private scholen, omdat de kennis en wetenschap van de private scholen bij de reguliere onderwijs- en evaluatie instellingen ontbreekt.

    • De voorzitter is Executive Member of the Academic Board for Quality Assurance in Education of the CIA-Global Accreditation Commission in India.

    • De voorzitter heeft meer dan 15 jaar onderwijskundige ervaring opgedaan bij Salta Group (de grootste opleider in Nederland) als freelance docent, examinator, assessor en beslisser op bezwaarschriften van studenten bachelor en master. Naast deze hooftaken heeft hij andere onderwijsgerichte activiteiten zoals ontwikkelaar onderwijsmodulen, beoordelaar mondeling examen, beoordelaar moduleopdrachten, beoordelaar schriftelijk examen, portfoliobegeleider, portfoliobeoordelaar, EVC-assessor, EVC-portfoliobegeleider, afstudeerbegeleider en trainer.

Kosten voor waarderen

Het waarderen gebeurd handmatig nadat wij alle relevante documenten in full-colour als pdf hebben ontvangen. Voor het waarderen vragen wij een donatie voor:

  • Certificaten: € 160,-
  • Diploma’s: € 350,-

Voor het aanvragen van een diplomawaardering klikt u hierop.

Professional Doctorate (professionele doctoraten) bestaan al sinds de vroege jaren 1990 in het Verenigd Koninkrijk, hoewel sommige meer gevestigde doctoraatsprogramma’s ook onder de professionele doctoraatsparaplu zijn gebracht.

De cursusstructuur varieert van onderwerp tot onderwerp en van instelling tot instelling. Gemeenschappelijk voor alle professionele doctoraten is de voltooiing van een origineel stuk onderzoek. Het onderzoek moet dan worden gepresenteerd als een proefschrift en wordt, net als bij een PhD (traditioneel doctoraat), onderzocht door een expert in het gekozen vakgebied. Meestal zou het onderzoeksproject betrekking hebben op echte problemen die verband houden met de beroepspraktijk. In veel gevallen wordt onderzoek gedaan binnen de eigen organisatie van de student.

De meeste ProfD bevatten een groot onderwezen of gericht studie-element, dat formeel wordt beoordeeld. Deze componenten omvatten vaak zowel het onderwijs van onderzoeksmethoden als componenten die verband houden met het verbreden of verdiepen van het begrip van de studenten van de disciplines waarin ze onderzoek doen of hen voorzien van geschikte overdraagbare vaardigheden.

Is een ProfD hetzelfde als een PhD?

Beide verlenen de titel “Doctor” aan een succesvolle kandidaat, maar de twee kwalificaties zijn niet hetzelfde. Een PhD is een op onderzoek gebaseerd doctoraatsprogramma dat meestal weinig of geen onderwezen element bevat en meestal academisch van aard is. Het doel van degenen die ProfD aanbieden, is om een kwalificatie te produceren die, hoewel gelijkwaardig in status en uitdaging aan een PhD is, meer geschikt is voor diegenen die een professionele in plaats van een academische loopbaan nastreven.

Kan ik parttime studeren?

Omdat de meeste studenten die ProfD onderzoek doen ervaren en praktiserende professionals zijn, zullen de meeste studenten in deeltijd voor de ProfD graad studeren.

Hoelang duurt een doctoraat?

Dit zal afhangen van de vooropleiding. Een USA professioneel doctoraat kan 1-5 jaar fulltime en 2-8 jaar parttime duren. De tijd die nodig is, hangt af van het studiegebied, de inzet van de student en de lengte van het onderzoeksproject.

Toelating tot de ProfD in de Verenigde Staten

Een ProfD onderzoek traject duurt 1-5 jaar. De duur van dit traject is afhankelijk van de vooropleiding en ervaringen van de onderzoekstudent.

Sneller promoveren

Het is voorgekomen dat met een masterdiploma een PhD in 12 maanden is afgerond, maar deze studenten waren uitermate goed in onderzoek en overtuigen met bewijslast. Zo is het ook dat voor een ProfD zelfs in één dag gepromoveerd kan worden als het onderzoekswerk voldoet aan de internationale wetenschappelijke methoden en technieken van onderzoek en de student een professor kan vinden die bereid is hem/haar te promoveren.

California University fce is een evaluatie instelling in de VS is sedert 2000 ingeschreven is bij de Department of Education in de VS. California University fce heeft Mediena Business School geëvalueerd en erkend als gelijkwaardig aan de Amerikaanse universiteiten. Ook de CIA-Global Commission federation of accreditation in India heeft ons erkend.

Een carrière in de academische wereld kan zowel lonend als uitdagend zijn. Als je geïnteresseerd bent in het nastreven van een carrière in onderwijs en onderzoek, vraag je je misschien af wat het verschil is tussen een research professor (onderzoek professor) en een lecture professor (docent). In dit artikel bespreek ik de overeenkomsten en verschillen tussen deze twee soorten professoren en geef ik informatie over wat je van elk type functie kunt verwachten.

 Wat is een research professor?

Voor universiteiten is het houden van research professoren een manier om toe te voegen aan de reputatie en het kennislichaam van de universiteit, omdat de universiteit aandacht en interesse kan trekken wanneer deze werknemers onderzoeksresultaten publiceren.

Een research professor is een onderwijs- en onderzoek professional in het hoger onderwijs die een terminale graad heeft in hun vakgebied. Research professoren voeren meestal onderzoek uit in hun interessegebied en geven ook les aan studenten hoger onderwijs en aan afgestudeerde studenten. Ze kunnen ook afgestudeerde studenten begeleiden die aan hun scripties of proefschriften werken. Research professoren hebben meestal een sterke toewijding aan hun onderzoek en ook aan het onderwijzen van de volgende generatie wetenschappers. Ze hebben vaak een breed scala aan kennis en zijn in staat om hun onderzoeksresultaten te delen met hun studenten in de klas.

 

Overeenkomst tussen gebruiker en Stichting Noorani Islamic Research Institute

De Stichting Noorani Islamic Research Institute websites www.tangali.net bestaan uit verschillende webpagina’s die worden beheerd door Stichting Noorani Islamic Research Institute.

De websites van de Stichting Noorani Islamic Research Institute wordt u aangeboden op voorwaarde dat u de hierin opgenomen voorwaarden, bepalingen en kennisgevingen zonder wijziging accepteert. Uw gebruik van de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites houdt in dat u akkoord gaat met al deze voorwaarden, bepalingen en kennisgevingen.

Wijziging van deze gebruiksvoorwaarden

Stichting Noorani Islamic Research Institute behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden en kennisgevingen waaronder de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites wordt aangeboden te wijzigen, inclusief maar niet beperkt tot de kosten in verband met het gebruik van de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites.

Links naar sites van derden

De websites van de Stichting Noorani Islamic Research Institute kan links bevatten naar andere websites (“Gelinkte Sites”). De Gekoppelde Sites vallen niet onder de controle van Stichting Noorani Islamic Research Institute en is Stichting Noorani Islamic Research Institute niet verantwoordelijk voor de inhoud van een Linkt Site, inclusief maar niet beperkt tot elke link op een Linkt Site, of eventuele wijzigingen of updates van een Linkt Site. Stichting Noorani Islamic Research Institute is niet verantwoordelijk voor web casting of enige andere vorm van overdracht ontvangen van een Gekoppelde Site. Stichting Noorani Islamic Research Institute verstrekt deze links alleen voor uw gemak, en het opnemen van een link impliceert geen goedkeuring door Stichting Noorani Islamic Research Institute van de site of enige associatie met de exploitanten ervan.

Geen onwettig of verboden gebruik

Als voorwaarde voor uw gebruik van de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites, garandeert u Stichting Noorani Islamic Research Institute dat u de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites niet zult gebruiken voor enig doel dat onwettig of verboden is door deze voorwaarden, bepalingen en kennisgevingen. U mag de websites van de Stichting Noorani Islamic Research Institute niet gebruiken op een manier die de websites van de Stichting Noorani Islamic Research Institute zou kunnen beschadigen, uitschakelen, overbelasten of aantasten of het gebruik en genot van de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites door een andere partij zou kunnen verstoren. U mag geen materialen of informatie verkrijgen of proberen te verkrijgen op een manier die niet opzettelijk beschikbaar is gesteld of voorzien via de websites van de Stichting Noorani Islamic Research Institute.

Gebruik van communicatiediensten

De websites van de Stichting Noorani Islamic Research Institute kan bulletinboarddiensten, chatruimtes, nieuwsgroepen, forums, community, persoonlijke webpagina’s, kalenders en/of andere berichten- of communicatiefaciliteiten bevatten die zijn ontworpen om u in staat te stellen te communiceren met het grote publiek of met een groep (gezamenlijk “communicatiediensten”), u stemt ermee in de communicatiediensten alleen te gebruiken om te posten, berichten en materiaal verzenden en ontvangen die correct zijn en verband houden met de betreffende communicatiedienst. Bij wijze van voorbeeld, en niet als beperking, gaat u ermee akkoord dat u bij het gebruik van een communicatiedienst niet:

  • De wettelijke rechten (zoals het recht op privacy en publiciteit) van anderen belasteren, misbruiken, lastigvallen, stalken, bedreigen of anderszins schenden.
  • Publiceren, plaatsen, uploaden, verspreiden of verspreiden van ongepaste, godslasterlijke, lasterlijke, inbreuk makende, obscene, onfatsoenlijke of onwettige onderwerpen, namen, materialen of informatie.
  • Bestanden uploaden die software of ander materiaal bevatten dat wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten (of door het recht op privacy van publiciteit), tenzij u de rechten daarop bezit of beheert of alle benodigde toestemmingen hebt ontvangen.
  • Upload bestanden die virussen, beschadigde bestanden of andere soortgelijke software of programma’s bevatten die de werking van de computer van een ander kunnen beschadigen.
  • Adverteren of aanbieden om goederen of diensten te verkopen of te kopen voor zakelijke doeleinden, tenzij een dergelijke communicatiedienst dergelijke berichten specifiek toestaat.
  • Enquêtes, wedstrijden, piramidespelen of kettingbrieven uitvoeren of doorsturen.
  • Download een bestand dat door een andere gebruiker van een communicatiedienst is geplaatst en waarvan u weet of redelijkerwijs zou moeten weten dat het niet legaal op een dergelijke manier kan worden verspreid.
  • Het vervalsen of verwijderen van auteursvermeldingen, juridische of andere juiste kennisgevingen of eigendomsaanduidingen of labels van de oorsprong of bron van software of ander materiaal in een bestand dat is geüpload.
  • Andere gebruikers beperken of verhinderen om de communicatiediensten te gebruiken en ervan te genieten.
  • Een gedragscode of andere richtlijnen schenden die van toepassing kunnen zijn op een bepaalde communicatiedienst.
  • Informatie over anderen, inclusief e-mailadressen, verzamelen of anderszins verzamelen zonder hun toestemming.
  • Toepasselijke wet- of regelgeving schenden.

 

Stichting Noorani Islamic Research Institute is niet verplicht om toezicht te houden op de communicatiediensten. Stichting Noorani Islamic Research Institute behoudt zich echter het recht voor om materialen die op een communicatiedienst zijn geplaatst te beoordelen en materialen naar eigen goeddunken te verwijderen. Stichting Noorani Islamic Research Institute behoudt zich het recht voor om uw toegang tot een of alle communicatiediensten op elk moment zonder kennisgeving om welke reden dan ook te beëindigen.

Stichting Noorani Islamic Research Institute behoudt zich te allen tijde het recht voor om informatie vrij te geven als dat nodig is om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving, juridische procedures of overheidsverzoeken, of om informatie of materialen, geheel of gedeeltelijk, naar eigen goeddunken van Stichting Noorani Islamic Research Institute te bewerken, weigeren te plaatsen of te verwijderen.

Wees altijd voorzichtig bij het verstrekken van persoonlijk identificeerbare informatie over uzelf of uw kinderen in een communicatieservice. Stichting Noorani Islamic Research Institute controleert of onderschrijft de inhoud, berichten of informatie in een communicatiedienst niet en daarom wijst Stichting Noorani Islamic Research Institute specifiek elke aansprakelijkheid af met betrekking tot de communicatiediensten en alle acties die voortvloeien uit uw deelname aan een communicatiedienst. Managers en hosts zijn geen geautoriseerde woordvoerders van de Stichting Noorani Islamic Research Institute en hun standpunten komen niet noodzakelijkerwijs overeen met die van de Stichting Noorani Islamic Research Institute.

Materialen die naar een communicatiedienst worden geüpload, kunnen onderhevig zijn aan geposte beperkingen op gebruik, reproductie en/of verspreiding. U bent verantwoordelijk voor het naleven van dergelijke beperkingen als u de materialen downloadt.

Materialen verstrekt aan Stichting Noorani Islamic Research Institute of geplaatst op één van de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites

Stichting Noorani Islamic Research Institute claimt geen eigendom van de materialen die u aan Stichting Noorani Islamic Research Institute verstrekt (inclusief feedback en suggesties) of plaatst, uploadt, invoert of indient op een Stichting Noorani Islamic Research Institute-websites of de bijbehorende services (gezamenlijk “Inzendingen”). Door uw inzending te plaatsen, te uploaden, in te voeren, te verstrekken of in te dienen, verleent u Stichting Noorani Islamic Research Institute, haar gelieerde bedrijven en noodzakelijke sub licentiehouders echter toestemming om uw inzending te gebruiken in verband met de werking van hun internetbedrijven, inclusief, maar niet beperkt tot, de rechten om: uw inzending te kopiëren, distribueren, verzenden, openbaar weer te geven, publiekelijk uit te voeren, te reproduceren, bewerken, vertalen en opnieuw te formatteren; en om uw naam te publiceren in verband met uw Inzending.

Er wordt geen vergoeding betaald met betrekking tot het gebruik van uw inzending, zoals hierin bepaald. Stichting Noorani Islamic Research Institute is niet verplicht om een inzending die u verstrekt te plaatsen of te gebruiken en kan elke inzending op elk gewenst moment naar eigen goeddunken van Stichting Noorani Islamic Research Institute verwijderen.

Door uw inzending te plaatsen, te uploaden, in te voeren, te verstrekken of in te dienen, garandeert en verklaart u dat u alle rechten op uw inzending bezit of anderszins beheert zoals beschreven in deze sectie, inclusief, maar niet beperkt tot, alle rechten die nodig zijn om de Inzendingen te verstrekken, te plaatsen, te uploaden, in te voeren of in te dienen.

Aansprakelijkheid disclaimer

De informatie, software, producten en diensten die zijn opgenomen in of beschikbaar zijn via de websites van de Stichting Noorani Islamic Research Institute kunnen onnauwkeurigheden of typografische fouten bevatten. Wijzigingen worden periodiek toegevoegd aan de informatie hierin. Stichting Noorani Islamic Research Institute en/of haar leveranciers kunnen te allen tijde verbeteringen en/of wijzigingen aanbrengen in de websites van de Stichting Noorani Islamic Research Institute. Advies ontvangen via de websites van de Stichting Noorani Islamic Research Institute mag niet worden vertrouwd voor persoonlijke, medische, juridische of financiële beslissingen en u moet een geschikte professional raadplegen voor specifiek advies op maat van uw situatie.

Stichting Noorani Islamic Research Institute en/of haar leveranciers doen geen uitspraken over de geschiktheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, tijdigheid en nauwkeurigheid van de informatie, software, producten, diensten en gerelateerde afbeeldingen op de websites van de Stichting Noorani Islamic Research Institute voor welk doel dan ook. Voor zover maximaal toegestaan door de toepasselijke wetgeving, worden al dergelijke informatie, software, producten, diensten en gerelateerde afbeeldingen geleverd “zoals ze zijn” zonder enige vorm van garantie of voorwaarde. Stichting Noorani Islamic Research Institute en/of haar leveranciers wijzen hierbij alle garanties en voorwaarden af met betrekking tot deze informatie, software, producten, diensten en gerelateerde afbeeldingen, inclusief alle impliciete garanties of voorwaarden van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, titel en niet-inbreukmakendheid.

Voor zover maximaal toegestaan door de toepasselijke wetgeving, zullen Stichting Noorani Islamic Research Institute en/of haar leveranciers in geen geval aansprakelijk zijn voor enige directe, indirecte, punitieve, incidentele, speciale, gevolgschade of welke schade dan ook, inclusief, zonder beperking, schade voor verlies van gebruik, gegevens of winst, voortvloeiend uit of op enigerlei wijze verband houdend met het gebruik of de prestaties van de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites, met de vertraging of het onvermogen om de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites of gerelateerde diensten te gebruiken, het leveren of niet leveren van diensten, of voor enige informatie, software, producten, diensten en gerelateerde afbeeldingen verkregen via de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites, of anderszins voortvloeiend uit het gebruik van de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites, of het nu op basis van contract, onrechtmatige daad, nalatigheid, strikte aansprakelijkheid of anderszins is, zelfs als Stichting Noorani Islamic Research Institute of een van haar leveranciers op de hoogte is gesteld van de mogelijkheid van schade. Omdat sommige staten/rechtsgebieden de uitsluiting of beperking van aansprakelijkheid voor gevolgschade of incidentele schade niet toestaan, is de bovenstaande beperking mogelijk niet op u van toepassing. Als u niet tevreden bent met een deel van de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites, of met een van deze gebruiksvoorwaarden, is uw enige en exclusieve verhaalsmogelijkheid om het gebruik van de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites te staken.

Beëindiging/toegangsbeperking

Stichting Noorani Islamic Research Institute behoudt zich het recht voor om, naar eigen goeddunken, uw toegang tot de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites en de gerelateerde diensten of een deel daarvan op elk moment en zonder kennisgeving te beëindigen. Algemeen voor zover maximaal toegestaan door de wet, wordt deze overeenkomst beheerst door de wetten van Nederland en stemt u hierbij in met de exclusieve jurisdictie en locatie van rechtbanken in Nederland in alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van de websites van de Stichting Noorani Islamic Research Institute. Het gebruik van de websites van de Stichting Noorani Islamic Research Institute is niet toegestaan in een rechtsgebied dat geen uitvoering geeft aan alle bepalingen van deze algemene voorwaarden, met inbegrip van maar niet beperkt tot deze paragraaf. U gaat ermee akkoord dat er geen joint venture, partnerschap, dienstverband of agentuurrelatie bestaat tussen u en Stichting Noorani Islamic Research Institute als gevolg van deze overeenkomst of het gebruik van de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites. De uitvoering van deze overeenkomst door Stichting Noorani Islamic Research Institute is onderworpen aan bestaande wetten en juridische procedures, en niets in deze overeenkomst doet afbreuk aan het recht van Stichting Noorani Islamic Research Institute om te voldoen aan verzoeken of vereisten van de overheid, rechtbanken en wetshandhavingsinstanties met betrekking tot uw gebruik van de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites of informatie die is verstrekt aan of verzameld door Stichting Noorani Islamic Research Institute met betrekking tot dergelijk gebruik. Als een deel van deze overeenkomst ongeldig of niet-afdwingbaar wordt verklaard op grond van de toepasselijke wetgeving, inclusief, maar niet beperkt tot, de garantie disclaimer en aansprakelijkheidsbeperkingen die hierboven zijn uiteengezet, wordt de ongeldige of niet-afdwingbare bepaling geacht te zijn vervangen door een geldige, afdwingbare bepaling die het meest overeenkomt met de bedoeling van de oorspronkelijke bepaling en blijft de rest van de overeenkomst van kracht. Tenzij hierin anders vermeld, vormt deze overeenkomst de volledige overeenkomst tussen de gebruiker en Stichting Noorani Islamic Research Institute met betrekking tot de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites en vervangt deze alle eerdere of gelijktijdige communicatie en voorstellen, hetzij elektronisch, mondeling of schriftelijk, tussen de gebruiker en Stichting Noorani Islamic Research Institute met betrekking tot de Stichting Noorani Islamic Research Institute websites. Een gedrukte versie van deze overeenkomst en van elke kennisgeving in elektronische vorm is toelaatbaar in gerechtelijke of administratieve procedures op basis van of met betrekking tot deze overeenkomst in dezelfde mate als onder dezelfde voorwaarden als andere zakelijke documenten en records die oorspronkelijk in gedrukte vorm zijn gegenereerd en onderhouden. Het is de uitdrukkelijke wens aan de partijen dat deze overeenkomst en alle bijbehorende documenten in het Nederlands worden opgesteld.

Auteursrecht- en handelsmerkkennisgevingen:

Alle inhoud van de websites van de Stichting Noorani Islamic Research Institute is met Copyright sinds 2010. Alle rechten voorbehouden.

Handelsmerken

De namen van de werkelijke bedrijven en producten die hierin worden genoemd, kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars. De hierin afgebeelde voorbeeldbedrijven, organisaties, producten, mensen en gebeurtenissen zijn fictief. Geen enkele associatie met een echt bedrijf, organisatie, product, persoon of evenement is bedoeld of mag worden afgeleid. Alle rechten die hierin niet uitdrukkelijk worden verleend, zijn voorbehouden.

Kennisgevingen en procedure voor het indienen van claims van inbreuk op het auteursrecht

Alle vragen die niet relevant zijn voor de te volgen procedure worden niet beantwoord. Zie kennisgeving en procedure voor het indienen van claims van inbreuk op het auteursrecht.

Stichting NIRI is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Telefoon 084 8340261.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Stichting NIRI verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Geboortedatum

– Geboorteplaats

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via stichtingnoorani@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Stichting NIRI verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Stichting NIRI bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: 2 jaar

Delen van persoonsgegevens met derden

Stichting NIRI verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Stichting NIRI en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar stichtingnoorani@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Stichting NIRI wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Stichting NIRI neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via stichtingnoorani@gmail.com. Stichting NIRI heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

– Beveiligingssoftware zoals een virusscanner en firewall.

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc.) die u op de sway en alle onderliggende pagina’s aantreft bij Stichting Noorani Islamic Research Institute (NIRI). Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Stichting NIRI of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een harddisk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright Stichting Noorani Islamic Research Institute”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Bekijk welke opleidingen wij aanbieden.

Translate »
error: Content is protected !!