Wat te doen tegen tovenarij?

Allāh Ta’ālā openbaart over tovenarij: “O gij die gelooft, wijn [alcohol] en het hazardspel [gokken] en afgoden en toverpijlen zijn niet anders dan gruwelen, door Satan gewrocht. Vermijdt ze dus, opdat gij voorspoedig moogt zijn.” Surah al-Mā’idah (de tafel), H5, vers 90

Veel mensen, waaronder ook moslims, willen uit jaloezie of vijandschap het leven van hun medemens kapot maken middels zwarte magie (voodoo, indarjaal, enzovoorts) en werken met de duivels onder de djinn. Deze mensen zijn op het pad van kufr (ongelovige), dus ook de moslims die naar zwarte magiër gaan. U kunt alle zwarte magie verbreken door sūrah alBaqarāh te reciteren. Zo hoorde ik in de toesprak van Allāma Shah Ahmad Noorani Siddiqui al-Qādri (Rahmatullāhi Alaih), dat Ayat-al-Qursi (sūrah 2, vers 255) en de vier Qul sūrah (sūrah 109, 112, 113 en 114) van de Heilige Qur’ān ‘atoombom is tegen alle zwarte magie. Dus, door deze te reciteren verbreekt u alle zwarte magie. Wat u wel dient te weten is, dat de kracht in uw ‘ibādah (trouwe aanbidder van Allāh Ta’ālā) zit. Alle dagelijkse namāz verrichten, vasten in de maand Ramadān, zakāt geven, naar hadj gaan, maar ook nafl (vrijwillige) gebeden verrichten zoals zikr, reciteren van de Heilige Qur’ān en het sturen van Darood Sharīf naar de Heilige Profeet ﷺ.

Als u Ayat-al-Qursi of de vier Quls niet uit het hoofd kent kunt u ze uit de Heilige Qur’ān reciteren of audio afspelen. Meer kunt u lezen in hoofdstuk wazā’if Alahazrat dat in dit boek is geschreven.

Blijf scherp, deel dit.
Translate »
error: Content is protected !!