Copyright Policy Important, please read carefully.

Alle literatuur die op ISSUU geplaatst zijn staan onder copyright bescherming van uitgever Stichting Noorani Islamic Research Institute. De werken bestaan uit vertalingen en /of onderzoeksresultaten van master en doctorale studies.

In het verleden is opgevallen dat Ulama en moskee bestuurders de werken van M.J. Tangali of derden hebben overgenomen en hun eigen naam onder hebben gezet als zijnde hun intellectuele werk. Dit is diefstal en zowel in de islamitische- als de seculiere wetgeving een ernstige juridische overtreding.

Het is een ieder toegestaan alle werken te downloaden en ongewijzigd te verspreiden dan wel te gebruiken voor hun onderwijs en toespraken.

Download instructie

Op het ISSUU beeldscherm staan drie opties: Info, Share en Stack. Om te kunnen downloaden klikt u op de optie Share. U ziet vervolgens veel mogelijkheden zoals delen op Facebook (FB) enzovoorts, maar ook een optie ‘downloaden.’  Zodra u geklikt hebt op downloaden dient u zich aan te melden als gebruiken door in te loggen met uw eigen FB account of anders. Nu kunt u het document opslaan op uw device.

Ook ziet u een icoon voor printen. Het printen kost geld dat naar ISSUU gaat en niet naar Noorani Institute. Dit is voor de kosten die ISSUU maakt om ruimte op hun server gratis beschikbaar te stellen voor de upload documenten.

Gratis printen is dus mogelijk door eerst te downloaden en dan te printen.National Database Protection issuu downloaden